Демистифициране на употребата на масажор за простата

2022-01-04

Мъжката простата е много крехък орган. В ежедневието приятелите мъже могат лесно да причинят простатит, стига да не обръщат внимание. Простатитът може да причини дразнене на пикочните пътища, което може сериозно да засегне психическото здраве и нормалния живот на мъжете. Масажът на простатата с простатен масажор има добър ефект за профилактика и лечение на простатит. И така, какъв е методът за използване на масажор за простата?
Before using the prostate massager, it is necessary to do a good job of lubricating the prostate massager and anal parts with petroleum jelly or a lubricant partner that matches the massager for adequate moisturizing work.
При натискане на масажора за простата действието трябва да е нежно и бавно. Използвайте доброволното свиване на аналния сфинктер, за да вдишате масажора. По време на процеса на натискане на масажора, простатата ще бъде засегната от естествената сила на стягане на сфинктера, за да се постигне масажният ефект. След като масажорът бъде натиснат, дръпнете дръжката на масажора, за да го повдигнете и след това отпуснете тялото. Така многократно работата по масажирането на простатата с масажора за простата може да бъде завършена.
Когато използвате масажора за простата, масажирайте 3~5 минути всеки път. Времето за масаж не трябва да бъде твърде кратко или твърде дълго. Ако времето е твърде кратко, няма да се постигне добър масажен ефект. Ако времето е твърде дълго, масажът ще бъде свръхмасиран, което ще доведе до свръхстимулиране и увреждане на ануса и простатата. Използвайте масажор за простата за лечение на масаж, обикновено 1-2 пъти седмично, с интервал от поне три дни всеки път, и избягвайте да използвате масажната пръчка твърде често. Ако почувствате болка по време на масаж с пръчка за масаж на простатата, трябва да намалите интензивността на масажа.

Масажирайте простатата с простатен масажор, който има големи ползи за подобряване на устойчивостта на простатата, профилактика и лечение на простатит и други заболявания на простатата. Но ние трябва да овладеем правилния метод за използване на масажора за простата, ако се използва грешен метод, лесно е да причините увреждане на простатата. В допълнение към масажа, трябва да комбинираме диетично кондициониране, за да защитим по-добре простатата.





We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy